Aug 16, 2013

Walker for Humaira'

Assalammualaikum semua ;) Selamat pagi. Sebab masih pagi. Selamat Hari Raya. Awak2 semua banyak dapat duit raya atau banyak keluar duit raya? ok! kita nak story sikit hah pasal walker Humaira'. Act kita nak beli walker macam nie 
comel tak ? sangat comel lah bagi kita. tapi apakan daya harga nya lari dari budjet kita. Bagi korg harga dia tak mahal. Bagi kita mahal sikit. Amboi, ada pulak mahal sikit. hehe. Lari dari budjet kita sikit lah. Harga RM 310. Tapi boleh 3 in 1
3 in 1 Baby Walker (NEW COLOR)

PADED COMFORTABLE SEAT
DOUBLE IC MUSIC TOYS TRAY
3 POSITIONS HEIGHT ADJUSTABLE
ROCKING FUNCTION
360 DEGREE REVERSIBLE CUSHION
COMPLY WITH EUROPE SAFETY STANDAR

*sesiapa nak order boleh pergi fb Cute Baby Momma Boutique
banyak barang2 baby dan barang mommies ok. 

ingatkan  nak beli macam ni. tapi ni bukan walker. tapi ni lagi lari budjet. hey ;)
memang patut lah harga mahal sebab brand Fisher Price kowt.

Fisher Price Rainforest Jumperoo Baby Walker
CBMB Price : RM450 (including postage)

Rainforest themed Jumperoo features; 360 degrees rotating seat, 3 height adjustments, motion sensor to reward jumping, fun toys at 5 locations that feature lights, noises and motion, found below and above. Includes leaf 'canopy' with soft toys for fun bat-at play. Frame pivots to a nested position so it can be tucked away when not in use.

Product Features:
360 degree seat rotation means baby can get to every one of the toys. Baby´s jumping is rewarded with lights, sound and music
New base design means the rainforest jumperoo is now more compact and takes up less floor space and allows for more compact folding up for storing away
Comes with 2 leaves with hanging soft toys for up above stimulation. These leavces/toys can be interchanged between the slots at the top of the 3 legs and can be pushed down so that they´re close to baby to be able to play with
Adjustable height by means of 3 position straps
Seat pad is removable for cleaning
High back seat for additional support
For a Child That Can Hold Their Head Up
3 AA Batteries (Not Included)

Akhirnya kita beli yang ini je . RM 269 AFTER DISC. Kalau tak disc Rm 329.
jeng










jeng


















jeng

























jeng




























ok lah kan ? 2 in 1 . Boleh di jadikan rocker. Brand MamaLove. 
Ada music. Boleh adjust bagi rendah dan tinggi. Dan boleh lipat. Senang nak bawa pergi mana2. Pergi mana je bawa walker kan. Balik rumah family in law la  ;)
Humaira' naik sekejap, main2 kejap then dah boring. minta tolong orang angkat dia. hey i. 
Sekarang, kaki humaira' tak sampai lagi dekat lantai, so Humaira' tak boleh kayuh walker tu. Humaira' duduk setempat je. Tengok lah kalau dah dapat kaki, memang Humaira' round satu rumah. Mengemas jela kerja nya. Langgar sana sini. Kena beri perhatian juga. Takut jatuh kan.



No comments:

Post a Comment