Aug 16, 2013

EID 2013

Assalammualaikum semua. Hari nie dah masuk raya ke 10. Alhamdulillah. Dulu raya dengan family. Dapat banyak duit raya. Duit syiling pon kira juga tau. Sebab duit kan. Now, kita dah tak dapat duit raya lagi. Anak pula yang dapat. Alhamdulillah & Terima kasih pada yang memberi. Raya kali ni kita beraya dengan keluarga belah kita sebab tahun lepas kita beraya dengan keluarga mertua. Time tu kita berbadan 2. Humaira' dalam perut. Baru 3 bulan lebih. Baru2 mengandung, ada mabuk2 sikit. Time puasa lagi lah mabuk tapi still puasa sebab yela kita tak boleh makan sangat, baik puasa je kan? Now, kita beraya BERTIGA. Alhamdullilah. Next raya tak tahu lah macam mana. Doakan kita ye. Raya tahun nie, kami sekeluarga termasuk family in law serba hitam. Hitam itu kan menewan. hehe . First raya, 2nd  raya dengan keluarga kita. 3rd raya dah balik segamat rumah family in law. Beraya sana sampai raya ke 9. Lama kan ? Kita terjah gambar jela ye. tak tahu nak story apa lagi. Anak pon bakal nak nangis nie. Humaira' tak mau naik walker. oppppssss. nanti kita buat entry walker ye . stay tuneeed ! 

Raya Pertama
Ayang ayang ayah ;)
omey omey anak ummi ;)
Raya Ke 2 
*abaikan jubah kita yang besar tu 
Raya ke 3
*terselit pulak adik kita MUNIR
Berdua dengan ummi ;)




No comments:

Post a Comment