Jul 23, 2013

Part 2

Assalammualaikum. Hari ni dah masuk Ramadan ke 14. Hari ni nak masak Nasi Tomato. Ok dah cerita bab lain nie. Pejam celik pejam celik sudah 2 minggu. Part 2 yang di ceritakan ini sambungan my solemnization part 1 yang sudah di publish tadi. So..... kita continue balik ye story tadi sementara ada masa ni. Al maklumlah baby tengah sleep. Kehidupan dah ada baby ni tak boleh nak jadi macam kehidupan kita dolu dolu. Kehidupan dolu dolu boleh goyang kaki lagi. ok noted. Kita cerita pasal part 2 nie ye. After nikah, kami siap2 untuk berarak. kita bersiap dekat rumah, husband bersiap dekat chalet. Yela kata kejap lagi nak jalan together gether kan. So, kena lah pisah kejap. Dalm pukul 12 lebih t/hari, pihak lelaki dah tiba. Agak gugup+takut sebab dekat luar sangat ramai ok. Sebenarnya, kita dah beli kasut kahwin tapi tak nak pakai sebab sangat takut kalau kalau tergolek pula kan. So, cari jalan pakai kasut hantaran. Nasib baik kasut hantaran cantik & sesuai dengan keadaan yang bakal terjadi nie. Ok jangan merepek! Kita tengok gambar dan tafsirkan sendiri ye. ;)

Tuuuuu Diaaaaa.
haha ! snap oleh fyza 
Terima kasih b ;)
Simple kan ?
Amacam bunga tangan? Ada rock tak ? tempah online
kak norlie
ni link blog akk tu
http://sekocinorlie.blogspot.com
Sangat banyak ok handbouquet yang akk ni buat. Handmade from her!
Sangat cantik dan berbaaallloiii2.
Belum berarak lagi. Tengah senyum2 dulu. ;)
Perantin perempuan ;)
Perantin lelaki ;)
Together gether berpegangan tangan jalan mengharungi batu2 itu
Cuba tengok mr.husband cuba mengelakkan wife nya dari jatuh.

Panas telah mencairkan makeup ku ;)
sesi potong memotong kek red velvet tau .
Sangat sedap!
Malu sebab ramai amik gambar kami. 
Finally . mereka ini lah mak andam. 
Tolong siapkan pakai baju, pakai tudung.
Dari nikah+sanding
Tapi, make up taklah. 
Terima ksih guys
Nampka tak mereka bertungkus lumus menyiapkan perantin nie
Terima kasih awok awok sekalian



Will miss you guys !
Take care ;)
Love you !







No comments:

Post a Comment