Jul 22, 2013

solemnization part 1

Assalammualaikum. Good day guys. Sambung story yang tergendala tadi ye. Anak menangis nak tidur. Kena menyusu dulu baru dapat tidur dengan nyenyaknya. Ok,continue ye. Yang ke pertama. Hehe. Of course la Akad mengakad. . Akad nikah wajib! Tak akad tak boleh tawen2. Hari sabtu equal 21.04.2012 akad nikah. After akad,siap lagi untuk berarak dan makan beradab. Act,takde bersanding pun. Tak suka & banyak kos. Pekja,adik & kawan2 rapat yang buat sendiri pelamin untuk segi shot mengeshot. Sesi pose. Hee. Lepas makan beradab,potong kek then kawan2dah serbu nak amik gambar. Takde la serbu sangat tapi tunggu je nak amik gambar. Kesian pulak pekja tengok kawan2 lama menunggu nak amik gambar. Sangat ramai ok kawan2 kami datang dari kolej. Seronok & hargai sangat kedatangan korg. Mesti nak tengok gambar kan. Pekja dapat upload sikit je sbb publish pakai phone. Dekat phone tak banyak gambar. Preparation yg pekja buat sangat last minit.
-Kad kahwin tempah online.
-Tudung nikah,handbouquet,makeup,goodies, semua online
-Baju nikah,kawan baik fyza (mak dia buatkan  free! Hadiah kahwin. Hee
-Baju sanding & tudung,kakak sepupu design & buatkan
Sangat simple majlis
-Katering- makcik punya katering
-khemah&preparation - tempah saja
Act banyak lagi tapi ni je yang mampu tulis.
Tak banyak yang nak cerita lah. sebab dah lama. kalau betul2 nak cerita dari A to Z memang panjang macam karangan . Memang korang tak kan baca punya. Kita tengok gambar jela. Gambar kan dapat menceritakan segalanya. hehe .
Tengah sign autograph ! hehe . sign untuk pengesahan bahawasanya saya adalah
Nurul Faizah Bt Mohamad Ridzwan yang akan bernikah.

He's my HERO !
Nampak tak mr.H punya mata tu. Dia menangis setelah di akadkan. Sedih je. tapi pelik,
kenapa 'aku' tak menangis. Hati kental betul.
Apa yang di borakkan pon tak ingat. Tapi segan + gugup time nie

Di akadkan oleh my big BOSS a.k.a Abah.
Sudah halal ;) malu !

Jahat+nakal tau pemerhati sekeliling nie. Suruh cium lama2 sebab nak ambil gambar.
agak lama juga cium. Tak pelah kan ;)
Nampak pelik+aneh sebab syg pakai inai 2 jari je. Sepatutnya 3 jari tau
Henna tak pekat. nak cepat punya pasal. Heyyy

Tamat Sudah Sesi Nikah ;) 
Gambar dari my samsung galaxy tab
So, tak dapat banyak sangat gambar. Sebab puan punya badan tengah kawen2. Org lain yang amikkan. Kalau nak tengok gambar dari Cd, agak malas 
untuk masukkan. hehe

                                          


No comments:

Post a Comment