Sep 7, 2011

engagement !

salam ..
annyoung..
salam sejahtera..
hye sayangs !

camne nak mula ayat eyh ? macamnie lah .. tajuk sya pada hari ini ialah engagement .. engagement siapa ? hah ! itu yang sya nak cerita .. 03.09.2011 adalh tarikh yang terlalu istimewa buat aku kerana ye, aku telah di tunangkan ke bertunang hah? tak kisah lah pape janji aku dah selamat di tunangkan dengan mohd halifi farhan bin mohd yusof a.k.a abu lipi .. meshty nak tanya perassan kan ? tipu lah kalau tak berdebar .. memang berdebar gila tapi dapat di atasi dengan baik .. yeke ? macam tak jeq .. nasib baik kawan2 ade datang menghangatkan lagi suasana bilik aku .. tak de lah aku boring sngat kan .. sebelum nak turun ke bawah , boleh lagi aku gelak2 dalam bilik .. sebelum nak masuk ke ruang tamu pon boleh lagi gelak2 walaupun hanya tuhan jeq yang tau betapa nervous nya aku ! jantung macam terkeluar tetapi dapat di selamatkan .. haha ..













meshty nak tengok gambar kan3 ?
















gambar tak masukkan lagi lah dalam lappy..


























nanti2 lah yer awak2 semua !

1 comment: