Jun 12, 2011

keghairahan bergambar di weeding









salam readers .. ghairah bila bergambar ?? korg cmne ?? ghairah tak untuk bergambar ?? aku rase meshty YE kan .. tyme nie aku mmg ade nafsu untuk bergambar .. kdg2 bila mood nak bergambar tu takde , mmg susah lah nak ajak aku bergambar .. kalau nafsu berganbar telah menusuk jiwa aku , tak di suruh bergambar pon , aku nak bergambar jugak .. gambar2 nie , time aku g weeding rumah cousin dekat n.9 .. tak de idea nak mengarang , tengok gambar jela ..

No comments:

Post a Comment