Jan 31, 2012

seoul garden !




cik punya blog ;)


Salam readers ! lama pekja tak upload gambar kan ? tak update cerita kan ? bukan tak mau tapi masa tak mengizinkan . banyak assigment, preparation untuk tuuuuuut lagi .. hey i .. bukan masa mengejar kita tapi kita yang kena mengejar masa .. ok ! tanpa membuang masa , hehe pada pagi yang mulia ni kan lepas solat subuh nie segar and bulat sikit mata pekja nie nak menaip dengan lajunya tentang tajuk di atas .. haha ! pewh ! ayat nak skema kan .. ok ! malam new year korg2 buat ape ? meshty ada something korg2 lakukan kan ? kitaorg buat celebrations untuk yang dapat dean list hritu .. sebab dah janji kan baby2 sekalian .. pergi seoul garden lah kan sebab time tu memang lapar sangat macam orang puasa pulak kan ;) tapi selonok sangat !



















jom tengok gambar2 ?












tapi kan ? sorry lah pekja imbau balik kenangan 2011 .. hehe






pic kami berempat ;)
asal nampak cermin , nak bergambar je kitaorg ;)







Terus seoul garden tau ;) sebab dah lapar sangat






excited n berseri2 muka diorang nak melangkah masuk ke seoul garden ;)
sebab nya tak sabar sangat nak makan ;)





b ! jangan buat muka sangat lah kan


comey kan boy nie ? eeee ! geram !
boleh pulak si kecik nie peluk kitaorg dari belakang ;)
comwy sangat !



As solah ;)



;( nak beli kasut nie .. tapi keadaan tidak mengizinkan
tapi !
pekja akan story2 about blue shoes nie ok untuk special entry ;)
suke3 !




sorry fyza. kau belakang sangat . hehe ;)



comey anda2 nie ;)






No comments:

Post a Comment