Jul 29, 2011

sudah tiba masa aku menjaga nya

annyounghaseyo ! telah lama ku tidak menaip secoret cerita di dalam blog ini .. kenapa ? sebab malas ? oh no2 ! kerana saya tidak ade cerita yang ingin di kongsikan .. kenapa saya nak menaip hari ni ? kerana saya punya suka lah ! haha .. nope lah .. aku menaip sebab nak ceritakan pengalaman menjaga adik aku di hospital ampang KL ! start aku menjaga ea hari rabu sehingga hari ahad tapi sekarang baru 2 hari aku di sini .. agak bosan sebab tak de kawan .. mula2 mmg lah bosan tapi dah masuk hari kedua, aku mula ringan2 kan mulut untuk berbual dengan orang sekeliling.. agak malu tetapi buat muka tak malu jeq ! haha .. gurau saje .. patient2 di sini yang tegur aku dulu sebab aku nie pemalu sangat ! boring aku di temani bf aku yang ke 3 iaitu my baby ! bukan lipi tapi lappy ! hehe .. laptop aku lah yang menjadi peneman aku sepanjang di sini .. suasana dekat hospital ini besh lah jugak walaupun sebenarnya aku takut sangat nak masuk hospital,takut nak tengok patient2 di wad tetapi bila aku dah 2 hari di sini,alhamdulillah aku berada di kondisi yang baik-baik sahaja! haha .. toilet nya pown puas hati .. di pendekkan cerita selesa lah.. keboringan aku di temani jugak dengan BB ku dan movie KOREAN lah ape lagi kan3! tetapi.....tyme malam,aku sedey dan kesian sangat tengok adik aku tak boleh tidur sebab nye ea menahan sakit lah akibat masuk air lah,masuk darah lah,masuk antibiotik lah,masuk platelet lah.. sedey seh .. sekian saja coretan aku ini .. nanti aku sambung lagi eyh..
annyoung !

1 comment:

  1. kaka pekja ! ur blog so nice! n ur pixtures 2.. hw u design ur blog! is really nice!!! love it love it! wht happen wif ur brother. got disease? = ) =) !!

    ReplyDelete