Dec 29, 2011

trip ..



cik punya belog !
sebagai pembuka cerita ..


assalammualaikum w.b.t .. jawab dapat pahala, tak jawab dapat dosa .. so , baik jawab kan .. tak tahu lah nak tulis title ape sebenarnya .. tapi, beberapa minggu lepas kitaorg satu family tapi tak cukup korum sebenarnya ni pergi jalan2 KL .. Sebelum adik lelaki aku di hantar ke hospital Ampang, bawa dia jalan2 .. kitaorg ingatkan nak pergi Zoo Negara nak puaskan hati 3 org kenit adik aku nie, tapi tak jadi lah nak masuk walaupun dah sampai tempatnya kan .. nak tau kenapa tak jadi masuk ? sebab kitaorg samapi dah t/hari dan banyak sangat kereta ok ! so, kitaorg pergi ampang point cari barang lah .. jalan2 punya jalan, lapar pulak .. then kitaorg nak pergi cari tempat makan, pastu terjumpa ni .....

















meshty tertanya-tanya kan ?

















jap eyh ?









My Mom's Chicken Rice


Walaupun dah restoran nie dh lama kan, tapi bagi aku sangat excited ok ! excited nya sebab nak rasa nasi ayam tu sedap ke x ? so, boleh lah daripada tak boleh .. sedap jugak .. kalau dah habis satu pinggan, takkan tak sedap pulak kan .. sempat lagi kitaorg bergambar walaupun lapar2 nie ..





my lovely mom






muka tengah tahan lapar yer ?

munir & lovely abah !

No comments:

Post a Comment