Dec 29, 2011

happy !

comel x ? mukaddimah dah letak gambar nie .. aku suka gile gmbr nie .. aku yang suruh si kenit nie pandang aku .. dia pon buat .. cute kan ea ?

yang pakai baju pink tu munirah .. pandai gile pose, menari, menyanyi n keletah sangat ! eeeeee geram !

assalammualikum w.b.t readers yang comel2 belaka .. jawab tau tak jawab berdosa .. yang memberi salam adalah sunat dan yang menjawab adalah wajib .. sorry lah mukaddimah jeq dah panjang .. dah lama aku tak update cerita kan .. bukan malas almaklumlah tak de masa .. now, aku curi2 masa sikit nak menaip .. agak bosan lah duduk dekat rumsis ni a.k.a rumah mahasiswi kolej ler .. hari ni, mak n 3 bdak cute dtg pick up aku kat kolej .. pergi mana ? pergi jenjalan lah kan .. rinduuuuu dekat adik2 aku tu .. dekat mak pun rindu jugak tau ! tu mmg wajib lah babe .. hari nie aku dapat snap pic2 adik aku si kenit tu .. eeeeee gewam ! jom layan gambar ...


yang pakai baju pink tu munirah n si kenit tu munir


















dah la yer .. banyak lagi sebenarnya .. hehe ...
TQVM ! ;)

3 comments: