May 2, 2011

JUVANA tv 3 !!


huh !! cerita yang best bagi aku .. korg tengok tak ?? meshty ade yang tengok dan ade yang tak tengok kan .. tengok lah babe sebab bront palare sangat hensem .. hehe .. i loike .. ade satu rahasia yang aku nak habaq sikit ..
rahsia ker ?? wah !! xde lah rahsia mana pon .. si BOTAK aka JOHAN ASARI nie mahasiswa dekat kolej aku .. tak sangka jadi pelakon .. terbaik lah lakonan ea jadi watak jahat .. bagi aku memang menjadi lah beb !! takot lak aku .. huhu .. tengok lah k sebab memang best lah .. hehe ..

1 comment:

  1. haha budak kuim kan si botak tu..budak kolej kite jugak wawawa .. dah follow awk..follow me back ya sygs

    btw lagu dalam blog ni sweet sgt2..i love it

    http://aaain90.blogspot.com/

    ReplyDelete