Feb 13, 2011

menGGIGAL di JB



salam .. lama tak update blog kan .. sekarang , jari nie mula rajin nak menaip .. hehe ... jumaat n sabtu hari tu pergi ISTANA GARDEN JB !! pewh besh gle .. macam tak nak balik .. mula2 rancang nak pergi cherating tapi tak kesampaian sebab member cancel last minit .. akhir nya aku dengan my love , terus g JB lepaking dengan haiqal adik syg n awex nye ...
kitaorang overnight .. besh + giler .. hahaha .. lepas tu g maktab dorg , apelagi bersiap untuk ke photoshoot ... huhu .. mula larh photoshoot anrata aku dan dia ... hahahaha ...
thanx kat farah natasha n ekal kerana sudi lepaking dan bersama menemani kami ... hahaha... tapi tak puas haty sebab tak dapat jalan sepuas2 nya dekat bazaar JB .. kerana hujan telah mula turun ke bumi .. hehe ..
hanya 2 gambar nie jela buat titipan mata anda .. lambat la nak upload bnyak2 .. nak tngok lebih lanjut , layarilah facebook sya ..

No comments:

Post a Comment